«Έγραψε ιστορία» ο Ράιαν Λόχτι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν.
Ο Αμερικανός κολυμβητής κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. μικτή ατομική για τέταρτη σερί φορά σε παρόμοια διοργάνωση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αυστραλού Γκραντ Χάκετ, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο μόνος με τέσσερα διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα (1.500μ. ελεύθερο, από το 1998 έως το 2005).
Παρά την πίεση που δέχτηκε ο Λόχτι από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Περέιρα τερμάτισε πρώτος με 1:55.81, έναντι 1:56.65 του Περέιρα, ο οποίος ανέβηκε ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με το 2013 στη Βαρκελόνη.
Την τρίτη θέση πήρε ο Σουν Γουάνγκ με 1:56.81, με την Κίνα να κατακτά για πρώτη φορά μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












