Skip to main content

Αγγλία: «Όχι» της Λίβερπουλ στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ

Η Λίβερπουλ απόρρριψε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ύψους 30 εκ.λιρών για την παραχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, όπως μετέδωσε το βρετατικό δίκτυο Sky.

Οι «κόκκινοι» κοστολογούν τον Άγγλο διεθνή επιθετικό τουλάχιστον για 50εκ. λίρες, οπότε δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν με κανέναν που επιθυμεί να προσφέρει λιγότερα χρήματα. 

Ο Στέρλινγκ βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς οι διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση της συνεργασίας τους δεν έχουν οδηγήσει πουθενά (έως τώρα). Πρόσφατα αποκάλυψε, μάλιστα, ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με το ισχύων να τελειώνει σε 2 χρόνια.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αϊντι Γουόρντ, φέρεται να υποστήριξε στην «Evening Standard» ότι ο Στέρλινγκ δεν πρόκειται να υπογράψει ακόμη κι αν του προσφέρουν 900.000 λίρες την εβδομάδα!

Τα νέα για την προσέγγιση της Σίτι στον Στέρλινγκ κυκλοφόρησαν μετά τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ο οποίος υποσχέθηκε «παίκτες μεγάλης ποιότητας» στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. «Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι ικανή και θα έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ και το Ghampions League».

Πρόσθεσε ακόμη: «Θα δείτε τις αλλαγές άμεσα. Θα δείτε κάποιους παίκτες που πρόσφεραν στην ομάδα να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και θα δείτε επίσης πως θα φέρουμε παίκτες μεγάλης ποιότητας που θα ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε την επόμενη σεζόν. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η ομάδα θα γίνει πολύ πιο δυνατή, πολύ πιο ανταγωνιστική. Είμαι πεπεισμένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα με αυτά που θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά».