Συνεχίζει με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στο τιμόνι της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.
Η συνεργασία των «πρασίνων» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα συνεχιστεί για έκτη συνεχή χρονιά, καθώς το έργο του θεωρείται επιτυχημένο και το συγκρότημα ανέκαμψε εντυπωσιακά, όπως έδειξε η περυσινή πορεία του στο πρωτάθλημα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο της οργάνωσης με σκοπό να φτάσει ο Παναθηναϊκός σταδιακά εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μας περιμένει σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Ανδρεόπουλος.
Η ανακοίνωση:
«Για έκτη σερί χρονιά στον ”πράσινο” πάγκο, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος! Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, για την σεζόν 2019-20.
Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του “τριφυλλιού”, συνεχίζοντας έτσι την κοινή του πορεία με τον Σύλλογο που έχει καταξιωθεί ως παίκτης και τεχνικός.
Η παρουσία του ομοσπονδιακού κόουτς στην τεχνική ηγεσία του τμήματος αποτελεί εγγύηση, ότι το τμήμα βαδίζει με σιγουριά και σταθερότητα προς την κορυφή».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












