Skip to main content

Με Ολαϊτάν και Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός με Τύρναβο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η συμμετοχή του Μάικλ Ολαϊτάν σε αποστολή του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν η είδηση της ημέρας στην πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για να συγκροτήσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, ενεργός γίνεται εκ νέου ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που απουσίασε για περίπου ένα μήνα και ο οποίος επίσης είναι μεταξύ των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλία.

Ο Περέιρα άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες για να τους ξεκουράσει, ενώ την αποστολή συγκροτούν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.