Skip to main content

Στο ίδρυμα «Ελπίδα» η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού

Την ογκολογική μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» επισκέφθηκε σήμερα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα των «ερυθρόλευκων», από την οποία απουσίαζε μόνο ο κλινήρης Τσόρι Ντομίνγκες και της οποίας ηγείτο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο προπονητής, Βίτορ Περέιρα, συνομίλησαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται και μοίρασαν δώρα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παρέδωσε επιταγή στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που με τη σειρά της παρέδωσε την τιμητική πλακέτα του ιδρύματος στον πρώτο παράγοντα του πρωταθλητή Ελλάδας για την προσφορά του.

«Η παρουσία σας αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς είναι κάτι που το περιμένουνε με μεγάλη ανυπομονησία για τα παιδιά κάθε χρόνο. Σας υποδεχόμαστε ως φίλους και υποστηρικτές της ΕΛΠΙΔΑΣ, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια στο ραντεβού που δίνετε με τα παιδιά του νοσοκομείου μας, βρίσκεστε κοντά μας και τους δίνετε μεγάλη δύναμη στο δύσκολο αυτό αγώνα» υπογράμμισε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Βλέπω απέναντί μου πρόσωπα που έγραψαν και γράφουν μεγάλη ιστορία για την ομάδα και νέα μέλη που έχουν κατακτήσει τις καρδιές όλων μας, όλων των φιλάθλων. Με συγκινεί το γεγονός πως παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων, ήρθε σύσσωμη η ομάδα για να συμπαρασταθεί στα παιδιά μας και να προσφέρετε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα και να μοιραστείτε μαζί τους μερικές στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κύριος Μαρινάκης δήλωσε: «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτή την φιλότιμη και μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για όλα τα παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες (…) Παρόλο που η χώρα μας δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι αυτή η προσπάθεια κάθε χρόνο μεγαλώνει. Είμαστε εδώ, να το στηρίξουμε και θέλουμε να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα χρόνια που έρχονται και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνετε για τον τόπο».