Skip to main content

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Εκατοντάδες οπαδοί των «πρασίνων» κατευθύνονταν με μηχανάκια στην Κυψέλη για να παρακολουθήσουν το δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών με τον Ολυμπιακό, όταν συγκρούστηκαν με φιλάθλους της ΑΕΚ έξω από τον κεντρικό σύνδεσμο των «κιτρινόμαυρων» στην ίδια περιοχή.

Έγιναν μάχες σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας οπαδός ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα, με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι ταραξίες. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.