Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, 2-0, την Καλλονή

Μετά από 6 αγωνιστικές (τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες) ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Καλλονή στο εναρκτήριο ματς της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στις επιτυχίες και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για ,την 5η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ. 

Από την άλλη το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου έπαιξε ανοιχτά και χωρίς άγχος καθώς ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και στα πρώτα λεπτά, μάλιστα, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 3΄ με τον Αναστασιάδη να μην εκμεταλλεύεται την αναστάτωση στην άμυνα του Παναιτωλικού και στο 10΄ με τον Αντέγιο να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 12΄ με το γύρισμα του Βιγιαβάνες να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Τσαμπούρης, ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά προηγήθηκαν. Ο Νίκο Μαρτίνες με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλονήςκαι με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-0.

Από και κει πέρα μέχρι το τέλος του ματς οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Ο Παναιτωλικός στο 60΄ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς, μετά το λάθος του Άλεξιτς και την  παρεμβολή του Άλβες, αλλά ο γκολκίπερ της Καλλονής διόρθωσε την απροσεξία του.

Στο 83΄ μετά την κεφαλιά του Μορένο η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ της Καλλονής, στην κορυφαία φάση του δεύτερου 45λεπτου. 

Τελικά, στις καθυστερήσεις όλα τελείωσαν με τον Τσαμπούρη να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με το αυτογκόλ έγινε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.