Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Επανορίζεται ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επανοριστεί ο αγώνας Λαμία–ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, που είχε ανακαλέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τους «βυσσινί» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί μερικές ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας πρωταθλήματος Λαμία-ΑΕΛ στη Λαμία, ο οποίος τελικώς δεν διεξήχθη λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα δελτία των Θεσσαλών.

Η ΑΕΛ μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ζήτησε την Τρίτη 23/2 με υπόμνημα, την απαλλαγή της και τον επανορισμό του αγώνα, αίτημα που έγινε δεκτό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.