Skip to main content

Η φανταστική Σάκκαρη υπέταξε την Γκοφ και πέρασε στον τελικό του Indian Wells

USA TODAY Sports via Reuters Connect

Η Ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο την Ίγκα Σβιόντεκ το βράδυ της Κυριακής

Με σπουδαία εμφάνιση και φανταστικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε στον ημιτελικό την Κόκο Γκοφ με 2-1 σετ και την Κυριακή (17/3, 20:00) θα αντιμετωπίσει το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-4, έχασε το δεύτερο με 6-7(5) αλλά στο τρίτο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Γκοφ και επιβλήθηκε με 6-2, φτάνοντας στην επικράτηση μετά από 2 ώρες και 41 λεπτά.

Μετά το παιχνίδι, η φιναλίστ του τουρνουά, δήλωσε:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δείξω ασέβεια προς την Κόκο, αλλά ο αγώνας θα έπρεπε να τελειώσει πριν από μια ώρα. Πήρα όμως αυτή τη νίκη, έστω και στα τρία σετ. Στο δεύτερο σετ σκεφτόμουν υπερβολικά τη γραμμή του τερματισμού και μετά τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Ήταν μια εκπληκτική νίκη, απέναντι σε μια φανταστική παίκτρια που παλεύει κάθε πόντο. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι για άλλη μια φορά στον τελικό εδώ.

Είμαι περήφανη που δεν τα παράτησα. Εύκολα μπορείς να χάσεις το μυαλό σου μετά από ένα τέτοιο δεύτερο σετ, είχα ματς πόιντ και μετά τα πράγματα στράβωσαν, ήμουν πίσω και με μπρέικ. Συνέχισα όμως να παλεύω και να το πιστεύω. Έχω μια υπέροχη ομάδα, γιατί συνεχώς με ενθάρρυναν και είναι εκπληκτικό που τους έχω στο πλευρό μου».