Skip to main content

«Πόλεμος» μεταξύ Γκαγιάρδο και Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ

Απών χωρίς προφανή λόγο από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο Καρίμ Μπενζεμά χειροτερεύει την κατάστασή του στην Αλ Ιτιχάντ και οξύνει τη σχέση του με τοn Γκαγιάρδο

Το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά είχε εξαπολύσει πάθη στην Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια και τώρα είναι η σειρά των Σαουδαράβων να γνωρίσουν αυτό το συναίσθημα.

Μετά την άφιξή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιούλιο, δεν έχει υπάρξει ούτε μια μέρα που ο Γάλλος να μην έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα τοπικά ΜΜΕ. Στον αγωνιστικό χώρο όλα δείχνουν να του πηγαίνουν καλά, όπως μαρτυρούν τα 13 γκολ και οι 6 ασίστ σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Αλ-Ιτιχάντ.

Δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τη δραστηριότητά του έξω από το γρασίδι. Ο σύλλογος και οι οπαδοί πιστεύουν ότι δεν έχει υιοθετήσει σωστή στάση. Η Goal Arabia ανέφερε ακόμη και την πιθανότητα να αλλάξει σύλλογο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Arriyadiyah, ο Μπενζεμά έφυγε από την Τζέντα για «προσωπικούς» λόγους τις τελευταίες ώρες. Ως εκ τούτου, έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις του συλλόγου του την Πέμπτη και την Παρασκευή και τέθηκε εκτός του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα με την Αλ Ταέ, αλλά αναβλήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής δεν εμφάνισε τραυματισμό και δεν ενημέρωσε κανέναν, ενώ, ακόμη χειρότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν εμφανίζεται στην προπόνηση.

Το μέσο Al-Sharq Al-Awsat αναφέρει ότι έχουν ήδη σημειωθεί διάφορα περιστατικά ίδιου τύπου με τον πρώην  προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά ο νέος τεχνικός, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, δεν είναι φτιαγμένος από το ίδιο υλικό…

naftemporiki.gr