Skip to main content

Γκουαρδιόλα: Έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της Σίτι

REUTERS / Amr Abdallah Dalsh

Η Μάντσεστερ Σίτι το... τερμάτισε μέσα στο 2023 και ο καταλανός τεχνικός προανήγγειλε ένα εξίσου εντυπωσιακό αύριο για τους «πολίτες»

Premier League, Champions League, FA Cup, Super Cup και Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Η Μάντσεστερ Σίτι… τερμάτισε το ποδόσφαιρο μέσα στο 2023, κατακτώντας πέντε τίτλους, ούσα η καλύτερη ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε έναν απολογισμό των τελευταίων οκτώ ετών που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου, μιλώντας για αίσθημα ολοκλήρωσης, αλλά και ανάγκη για αγορά ενός νέου βιβλίου, όπου οι «πολίτες» θα γράψουν τα επόμενα κεφάλαια επιτυχίας.

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ότι είχαμε την αίσθηση ότι θα κλείναμε αυτό το κεφάλαιο. Κερδίσαμε όλους τους τίτλους, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κερδίσουμε. Έχω την αίσθηση ότι τελείωσε.

Τώρα έρχονται τα Χριστούγεννα. Θα αγοράσουμε άλλο ένα βιβλίο και θα αρχίσουμε να γράφουμε πάλι όμορφες ιστορίες. Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια τελείωσαν. Όταν κλείνω το κεφάλαιο, είναι για τα οκτώ χρόνια απίστευτης δουλειάς στο παρασκήνιο» τόνισε χαρακτηριστικά.