Skip to main content

Χορηγία της Ρεάλ με το Visit Dubai και θεματικό πάρκο στα Εμιράτα

Η νέα συνεργασία περιλαμβάνει την πρώτη ομάδα ανδρών και γυναικών, για να «φέρει τη γεύση του Ντουμπάι στο στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Νέα χορηγική συμφωνία για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, υπέγραψε στρατηγική συνεργασία η οποία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του ισπανικού συλλόγου παγκοσμίως.

Επιπλέον, αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει και μια νέα πηγή εσόδων για τον σύλλογο: ο λόγος για τη συμφωνία των «Μερένχες» και του Visit Dubai.

Όπως εξηγεί η ισπανική εφημερίδα AS, μέσω αυτής της συμμαχίας οι δύο εταιρείες, που μοιράζονται κοινούς στόχους όπως η αφοσίωση στην αριστεία και η καινοτομία, θα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές και ιδιαίτερες εμπειρίες για τους οπαδούς του Ντουμπάι και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή η νέα συνεργασία που, όπως εξηγείται στην ανακοίνωση, περιλαμβάνει την πρώτη ομάδα ανδρών και γυναικών, «θα φέρει τη γεύση του Ντουμπάι στο στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, προσφέροντας στους φιλάθλους αξέχαστες στιγμές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Επιπλέον, δεδομένου του βάθους αυτής της συνεργασίας, ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

naftemporiki.gr