Skip to main content

Ο Ρικιάρντο θέλει να οδηγήσει για τη Red Bull 

Ο Αυστραλός είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος υποψήφιος για τη Red Bull το 2025, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιο του Πέρες.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο προετοιμάζεται για την επιστροφή στη Φόρμουλα Ένα με την Alpha Tauri στο κυριακάτικο (23/7) γκραν πρι της Ουγγαρίας, ωστόσο ξέρει ότι αποτελεί πρόκληση να οδηγήσει το μονοθέσιο της ομάδας που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών.

Ο Αυστραλός θα χρησιμοποιήσει την επιστροφή του στα γκραν πρι, προκειμένου να «πείσει» την ηγεσία της Red Bull να του δώσει θέση οδηγού αγώνων στην αυστριακή ομάδα πλάι στον δις παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν, το 2025, όταν θα έχει λήξει το τρέχον συμβόλαιο του Σέρχιο Πέρες, που ολοκληρώνεται το 2024.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ο Honey Badger επέλεξε να δεχθεί να αντικαταστήσει τον Ολλανδό Νικ ντε Φρις στην Alpha Tauri, ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, εξήγησε τη μεγαλύτερη εικόνα πίσω από την απόφαση.

Ο Βρετανός δήλωσε ότι ο Ρικιάρντο είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος υποψήφιος για μια θέση οδηγού αγώνων στη Red Bull το 2025, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιο του Πέρες.