Skip to main content

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την Εθνική Ισραήλ

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την Εθνική Ισραήλ. Δύο διεθνείς παίκτες της ομάδας μπάσκετ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μετά τις εξετάσεις που έγιναν στην «φούσκα» της Πολωνίας.

Ο Όντεντ Κάτας πρέπει να μάθει να ζει με τον ιό, καθώς μετά τα 11 κρούσματα που ανιχνεύθηκαν στον Παναθηναϊκό, τώρα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, που θα κοουτσάρει κανονικά στο τελευταίο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου για τους προκριματικούς του Eurobasket 2022.

Ο Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται από την Δευτέρα (15/2) στην πατρίδα του και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή της Εθνικής στην Πολωνία, όπου στις 19/02 θ΄ αντιμετωπίσει την Ρουμανία και δύο ημέρες μετά την Ισπανία. Ματς, στα οποία το Ισραήλ θα παίξει για το γόητρό του, μιας κι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης μετά το 4Χ4 που έχει κάνει στο πλαίσιο του Α΄ ομίλου.

Σε προγραμματισμένο έλεγχο που διενεργήθηκε στην ομάδα του Ισραήλ, δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό (τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά), με την ομάδα να σπεύδει να κάνει άμεσα νέα τεστ, προκειμένουν να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.