Skip to main content

Τίτλοι τέλους για Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν

REUTERS/Stephane Mahe

Το ανακοίνωσε ο προπονητής των Παριζιάνων λέγοντας ότι το Σάββατο θα είναι ο τελευταίος αγώνας του με τη φανέλα της ομάδας.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Κλερμόν θα είναι ο ύστατος αγώνας του «ψύλλου» με τους πρωταθλητές Γαλλίας, επιβεβαίωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής τής Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ.

«Είχα το τεράστιο προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο επόμενος είναι ο τελευταίος του αγώνας στο “Παρκ ντε Πρενς”, ελπίζω να έχει καλή υποδοχή από όλους τους φιλάθλους», δήλωσε ο Γάλλος τεχνκός.

Ο Μέσι είναι λοιπόν έτοιμος να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες, διχασμένος ανάμεσα σε μια ρομαντική επιστροφή στην Μπαρτσελόνα και μια φαραωνική απόβαση στη Σαουδική Αραβία.

«Πολλά έχουν ειπωθεί και ο Λέο έχει επικριθεί, αλλά η τελευταία ήταν μια καλή σεζόν γι΄ αυτόν: χρειαζόταν να προσαρμοστεί την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη ήταν εξαιρετικός», πρόσθεσε ο Γκαλτιέ.

«Νομίζω ότι η κριτική δεν είναι καθόλου δικαιολογημένη. Στα 35 του ήταν ο καλύτερος στο Παγκόσμιο Κύπελλο: το ρεκόρ του είναι εντυπωσιακό. Ήταν πάντα στην υπηρεσία της ομάδας», συμπλήρωσε.