Skip to main content

Ο ισπανικός Τύπος υπερασπίζεται τον Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποβλήθηκε για δύο εβδομάδες λόγω του ταξιδιού στη Σαουδική Αραβία, για το οποίο όμως είχε λάβει άδεια σύμφωνα με δημοσίευμα.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά εκείνα που βρίσκονται πιο κοντά στη Μπαρτσελόνα, τάσσονται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στη διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν, κατηγορώντας τον γαλλικό σύλλογο ότι «έδωσε στον Αργεντινό άδεια να ταξιδέψει στη Σαουδική  Αραβία» και στη συνέχεια «άλλαξε ανεξήγητα ιδέα», όταν ο παίκτης είχε ήδη φύγει.

«Ο Μέσι έφυγε για τη Σαουδική Αραβία για να εκπληρώσει ένα εμπορικό συμβόλαιο που έχει ήδη υπογραφεί δύο φορές και είχε την άδεια που του είχε δώσει ο σύλλογος δύο ημέρες νωρίτερα γνωρίζοντας ότι όλοι οι παίκτες θα είχαν ρεπό τη Δευτέρα και την Τρίτη», έγραψε η ιστοσελίδα Sport.es.

«Η PSG στη συνέχεια άλλαξε σχέδια χωρίς προειδοποίηση και τώρα θέλει να επιβάλει κυρώσεις στον Αργεντινό σταρ ως εκδίκηση, επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του».

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος Sport.es καταδικάζει «τη δυσανάλογη κύρωση που επιβλήθηκε στον Μέσι σε σύγκριση με τα “χάδια” τα τελευταία χρόνια στις απουσίες του Νεϊμάρ για τα γενέθλια της αδελφής του ή τις επιβλαβείς για το σύλλογο δηλώσεις του Εμπαπέ».