Skip to main content

Ολυμπιακός: Για το 2-0 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / EUROKINISSI

Να φτάσει μία ανάσα από το Final 4 του Κάουνας θέλει απόψε(21:30, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ στο Game2 της σειράς.

Το πρώτο βήμα έγινε το βράδυ της Τετάρτης εμφατικά και απόψε ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και να φτάσει μια νίκη μακριά από το Final 4 του Κάουνας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θέλει να δει τους παίκτες να εκμεταλλεύονται το κατάμεστο ΣΕΦ.

«Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Νταμίρ Γιαβόρ και Γκίτις Βίλιους.