Skip to main content

EURO 2024: Αμφίβολοι για Γιβραλτάρ Μπουχαλάκης και Μπάλντοκ

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα σε προσαγωγούς (Μπουχαλάκης) και γάμπα (Μπάλντοκ) και η αυριανή προπόνηση θα είναι καθοριστική.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο προβλήματα είχε ο Γκουστάβο Πογέτ στη σημερινή (21/3) προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ενόψει της πρεμιέρα της στα προκριματικά του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον Β΄ όμιλο από το Αλγκάρβε (Πορτογαλία) απέναντι στο Γιβραλτάρ, την Παρασκευή 24 Μαρτίου (21:45).

Σήμερα, ο Μπουχαλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Ο αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και για προληπτικούς λόγους δεν τελείωσε το πρόγραμμα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.