Skip to main content

Σύσκεψη για τα πλέι οφ στο υπουργείο

Τα πλέι οφ βρίσκονται προ των πυλών και η πρώτη σύσκεψη μεταξύ όλων των φορέων έγινε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία του με την έναρξη των πλέι οφ/πλέι άουτ και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την ομαλή διεξαγωγή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και όλων των εμπλεκόμενων μερών, δηλαδή των ομάδων της Λίγκας και της Αστυνομίας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έθεσε όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι είναι κοινή πρόκληση και ευθύνη η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών και κυρίως, είναι απαίτηση της κοινωνίας η ασφάλεια εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ασφαλής μεταφορά των ομάδων στα γήπεδα, ο πολλαπλασιασμός των προελέγχων για να μην περνούν στους χώρους των γηπέδων επικίνδυνα αντικείμενα, οι έλεγχοι στους χώρους του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα και οι μετακινήσεις των οπαδών.