Skip to main content

Συνεχίζεται η κόντρα του Μπενζεμά με τον Ντεσάμπ

EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας ανέλυσε τους λόγους που έκοψε από την αποστολή τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα social media.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά η Εθνική Γαλλίας συνεχίζει να ζει την κόντρα του προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπ με τον Καρίμ Μπενζεμά εξαιτίας της απόφασης του ομοσπονδιακού τεχνικού να αποκλείσει από την αποστολή τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω τραυματισμού.

Ο Μπενζεμά θεωρεί πως θα ήταν έτοιμος στα νοκ-άουτ ενώ ο Ντεσάμπ έχει την δική του άποψη, την οποία και ανέλυσε σε πρόσφατη συνέντευξη.

«Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία.

Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα ”Καρίμ, μη βιαστείς”. Να οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι».

Η αντίδραση του Μπενζεμά που ήταν έξαλλος με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάστασή του ο Ντεσάμπ, ήταν άμεση και οργισμένη.

Ανέβασε story στο Instagram με φωτογραφία από τη συνέντευξη κι έγραψε «τι θράσος», συνοδεύοντας τη φράση του με ένα emoji κλόουν! Στο δεύτερο story που ακολούθησε λίγο αργότερα, έγραψε «καληνύχτα Άγιε Ντιντιέ».