Skip to main content

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αστέρας και Ατρόμητος

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στα πλέι άουτ.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην κανονική περίοδο, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι Αρκάδες του Άκη Μάντζιου έφτασε στους 25 βαθμούς με 13 ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια και θα συναντηθούν εκ νέου με την ομάδα των δυτικών προαστίων (29β. και αγώνας λιγότερος) στα πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι και στο 23ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ρομπάιγ έσπασε το τεχνητό οφσάιντ (κάλυπτε ο Άλβαρες) και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, με το VAR να επιβεβαιώνει το… άμεμπτο της φάσης, καθώς ο βοηθός είχε υποδείξει οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 0-2 στο 35΄ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια στο πλασέ του Κιάρτανσον, αλλά στο β΄ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε.

Στο 50΄ και μετά από επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μπαράλες οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν παραχώρησαν κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου (Ριέρα) ο Τζουκάνοβιτς ισοφάρισε με κεφαλιά στο 51΄.

Στο 61΄ ο Γιαννιώτης σταμάτησε τον Ρούμπεν Γκαρθία και αμέσως μετά ο Ατιένθα πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κιάρτανσον, με τον Ατρόμητο να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία ως το τέλος στο 69΄, όταν το σουτ του Αγκιμπού Καμαρά απόκρουσε ο Παπαδόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.