Skip to main content

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αποθέωση και η προσμονή για τη Ρεάλ

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ υποδέχθηκαν την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με έναν ιδιαίτερο τρόπο ενώ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, το συμβόλαιο των 200 εκατομμυρίων ετησίως τον έχρισε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή όλων των εποχών και οι οπαδοί της νέας του ομάδας, τον καλωσόρισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Καλέτζ στο έβδομο λεπτό άρχισαν να τραγουδούν το όνομα του CR7 και ολοκλήρωσαν το σύνθημα με την δυναμική κραυγή ”Siuuuu”, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ρονάλντο όταν σκοράρει.

Πάντως σύμφωνα με την MARCA, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή ένα τηλεφώνημα από την Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει εκεί όπου έγραψε ιστορία από το 2009 μέχρι το 2018. Ο Κάρλο Αντσελότι, όμως, κράτησε τη πόρτα κλειστή, δεν έγινε καμία κίνηση για το μεγάλο come back και χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο 37χρονος άσος κατέληξε στην Αλ Νασρ.

https://twitter.com/georgemburu16/status/1609242664880177153