Skip to main content

Ράντονιτς: Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε

Στη μέτρια επίθεση του δεύτερου ημιχρόνου και την αστοχία της ομάδας του στα ελεύθερα τρίποντα εστίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναλύοντας το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, υπήρξε άκρως ανταγωνιστικός στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και είχε τις πιθανότητές του για τη νίκη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε την ομάδα του να χάνει τη νίκη στο Ειρήνης και Φιλίας στο τελευταίο σουτ και την αστοχία του Μπέικον στο τρίποντο της εκπνοής, με το 68-66 να μένει ως το τέλος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Μαυροβούνιος τεχνικός υπογράμμισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για εμάς. Κάναμε λάθη στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίξαμε πραγματικά καλά.

Η επίθεσή μας στο δεύτερο μέρος και ειδικά στην τρίτη περίοδο δεν ήταν τόσο καλή. Όμως, χάσαμε και πολλά ανοιχτά τρίποντα, ελεύθερα τρίποντα.

Στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία να νικήσουμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς της Ευρωλίγκας. Εχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας».