Skip to main content

O Nόιερ αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε γνωστό πως έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για να καταπολεμήσει τον καρκίνο του δέρματος.

Μία αποκάλυψη που τάραξε τον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έκανε την Τετάρτη ο γερμανός τερματοφύλακας, Μάνουελ Νόιερ.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο καμπάνιας για μια σειρά περιποίησης δέρματος, έκανε γνωστό πως κατά το παρελθόν νόσησε με καρκίνο του δέρματος και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει τρεις επεμβάσεις.

Στο ποστ που έκανε στο Instagram μαζί με την τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam στο τένις Ανγκελίκ Κέρμπερ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές.

Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση».