Skip to main content

Ο Λεβαντόφσκι αποφασίζει σύντομα για το μέλλον του

Όπως ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, η σαπουνόπερα για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να τελειώσει σύντομα. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ο Πολωνός διεθνής επιθετικός (129 συμμετοχές, 75 γκολ) δεν έχει ακόμη ανανεώσει με τους Βαυαρούς.

Αυτό είναι αρκετό από μόνο του για να τροφοδοτήσει τις φήμες για πιθανή αναχώρηση για την Καταλονία, όπου το όνομά του συνδέεται τακτικά με αυτό της Μπαρτσελόνα, που είναι ​​έτοιμη να κάνει τα πάντα για να αντέξει οικονομικά έναν σκόρερ διεθνούς κλάσης.

Μέσα σε αυτό το αβέβαιο σενάριο, η σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Άννα, αποκάλυψε μέσα μιας ιστορίας που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, ότι ο σύζυγός της μαθαίνει ισπανικά.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήθελε να φύγει. Μιλάει πολύ για τακτική και πάντα δίνει την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται. Αλλά είναι λίγο φυσιολογικό να σκέφτεσαι το μέλλον σου, ειδικά όταν είσαι τόσο καιρό στον σύλλογο», θεωρεί ο προπονητής του «Λέβα», Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σίγουρος για την πίστη του παίκτη του.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Mundo Deportivo, που δημοσιεύτηκαν στη σημερινή έκδοσή της, ο νυν αρχηγός της επικεφαλής στην Μπουντεσλίγκα αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έχοντας αυτό υπόψη, τα καταλανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Λεβαντόφσκι για την επέκταση του συμβολαίου του και ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, Πίνι Ζαχάβι, τις επόμενες εβδομάδες.

Από την άλλη, οι ηγέτες των Βαυαρών θα ήταν έτοιμοι να προσφέρουν μόνο μια επιπλέον σεζόν, όπου ο νυν πρώτος σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος ελπίζει σε τουλάχιστον δύο να μείνει στο Μόναχο. Μια κατάσταση που θυμίζει αυτή που βιώνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Όπως και να έχει, αυτή η προγραμματισμένη συνάντηση φαίνεται να είναι αποφασιστική και θα καθορίσει αν ο 33χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την περιπέτεια στη Μπάγερν ή θα αποφασίσει να πλεύσει προς νέους ορίζοντες.

Εν τω μεταξύ η Μπάρτσα παραμένει σε επιφυλακή, αλλά γνωρίζει ήδη ότι το εγχείρημα για να προσελκύσει αυτόν που έχει συνολικά 47 γκολ και 4 ασίστ σε 41 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, δεν θα είναι εύκολο.

Μαστιζόμενη από τα «σφιχτά» οικονομικά της, η διοίκηση παρακολουθεί επίσης το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά θα προτιμούσε τη Ρεάλ. Ένα είναι βέβαιο πάντως: σε λίγες εβδομάδες, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα πρέπει να καθηλωθεί οριστικά για τελική επιλογή του κ. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.