Skip to main content

NBA: Παίκτης των Χόρνετς πέταξε προστατευτικό σε κοπέλα φίλαθλο

Αρκούσαν μόλις λίγες στιγμές και η ήδη κακή βραδιά για τους Χόρνετς και συγκεκριμένα για τον Μάιλς Μπρίτζες επιδεινώθηκε: ο παίκτης της Σάρλοτ, απογοητευμένος όπως όλη η ομάδα για την επικείμενη ήττα από την Ατλάντα, έχασε το μυαλό του.

Αφότου οι διαιτητές του καταλόγισαν παρέμβαση στο καλάθι μετά από προσπάθεια του Ντε΄Αντρέ Χάντερ, ο Μπρίτζες άρχισε να παραπονιέται και χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές μέσα σε λίγες στιγμές: το παιχνίδι τελείωσε για εκείνον και το κοινό της Τζόρτζια προσπαθεί να του το υπογραμμίσει με κάθε τρόπο από την κερκίδα.

Ενώ το ταλέντο των Χόρνετς κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια, ωστόσο, ένας οπαδός του φωνάζει κάτι ιδιαίτερο που πυροδοτεί την αντίδραση: ο Μπίτζες δεν το σκέφτεται δύο φορές, βγάζει το προστατευτικό του στόματος και το πετάει προς το κοινό, αλλά χτυπά ένα κορίτσι κοντά στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με την Charlotte Observer, το κορίτσι είναι 16 ετών και χτυπήθηκε στον αριστερό ώμο. «Αυτό που έκανα είναι απαράδεκτο και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γι΄ αυτό», δήλωσε μετανοημένος ο Μάιλς Μπρίτζες λίγο μετά το παιχνίδι, όπως ανέφερε το Sky Sport.

«Ήταν μια χειρονομία που δεν ανήκει στον τρόπο ζωής μου. Πλημμυρισμένος από συναισθήματα δεν είχα κανέναν έλεγχο. Ελπίζω να μπορέσω να έρθω σε επαφή με την κοπέλα για να ζητήσω συγγνώμη από την καρδιά μου και να κάνω κάτι καλό για να με συγχωρήσει. Φταίω μόνο εγώ».

Ο προπονητής Μπορέγκο είπε ότι οι Χόρνετς προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη και ότι δεν θα αργήσουν να αναλάβουν δράση, όπως και το ΝΒΑ που έχει ήδη κινήσει διαδικασίες εναντίον του Μπρίτζες.