Skip to main content

Ελβετός κροίσος αποκάλυψε το ποσό που ζητά ο Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι

Για πρώτη φορά από το 2003, όταν και ανέλαβε τα διοικητικά ηνία της Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου. Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος όπως αποκάλυψε χθες η Telegraph έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του για να αποχωρήσει άμεσα.

Μία από αυτές ανήκει στον 86χρονο ζάμπλουτο Ελβετό επιχειρηματία, Χάνγιοργκ Βάις, ο οποίος αποτελεί τον ιδρυτή της εταιρίας ιατρικών εργαλείων Synthes USA. Ο ίδιος αποκάλυψε το θέμα σε συνέντευξή του και παράλληλα έφερε στο φως το ακριβές ποσό που ζητά ο Αμπράμοβιτς για να προκύψει συμφωνία.

«Πρέπει να περιμένω 4-5 μέρες, όμως ο Ρομάν ζητάει πάρα πολλά για να δώσει τις μετοχές. Η Τσέλσι του οφείλει 2 δισεκατομμύρια ευρώ και θέλει να πάρει αυτό το ποσό αποχωρώντας. Δεν είμαι μόνος μου σε αυτό, υπάρχουν ακόμα 6-7 επενδυτές μαζί μου» ανέφερε ο Χάνγιοργκ Βάις αρχικά και συνέχισε:

 «Μόνο με συνεργάτες θα μπορούσα να πάρω την Τσέλσι και πρέπει να εξετάσω όλα τα δεδομένα και τις συνθήκες. Δεν θα κάνω τίποτα μόνος μου». 

naftemporiki.gr