Skip to main content

Ακάθεκτος για τα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης

Η εξαιρετική φόρμα του Αστέρα Τρίπολης πιστοποιήθηκε και σήμερα. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αντριάν Ριέρα οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης ημέρας και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στα πλέι οφ.

Το συγκρότημα της Πελοποννήσου σημείωσε την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται, προσωρινά τουλάχιστον, στην τέταρτη θέση με διαφορά δύο βαθμών από τους Ηπειρώτες, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων δύο λεπτών ο Ριέρα έκανε ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Κάργα και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετά το γρήγορο γκολ επέλεξε να περιμένει τον αντίπαλό της και να φεύγει στην αντεπίθεση. Σε μια τέτοια φάση, στο 35΄, η μπάλα πέρασε στην περιοχή, ο Πίρσμαν έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο Ριέρα πλάσαρε για το 2-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να έχει μειώσει πριν τελειώσει το ημίχρονο, αλλά ο Τσιφτσής έκανε μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Μορέιρα, στο 39΄.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προσπάθησε στην επανάληψη για μια γρήγορη μείωση του σκορ, όμως το σουτ του Λώλη από πολύ καλή θέση στο 47΄ ήταν αδύναμο, ενώ στο γύρισμα του Μορέιρα στο 53΄ οι αμυντικοί πρόλαβαν να απομακρύνουν σε κόρνερ.

Ο Αστέρας, που πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει δεχθεί γκολ μέσα στο νέο έτος, διαχειρίστηκε άψογα έκτοτε το παιχνίδι και κράτησε μάλλον εύκολα τους τρεις βαθμούς.