Skip to main content

Ο Κάζινς δήλωσε ευγνώμων που θα παίξει με τον Αντετοκούνμπο

Ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσαν οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς να παίξει γι΄ αυτούς, δήλωσε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο δυναμικός σέντερ υπογράμμισε τον ενθουσιασμό του για τη συνύπαρξη με συμπαίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο Κρις Μίντλετον, ο Τζρου Χόλιντεϊ και ο Μπόμπι Πόρτις, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί και στη Νέα Ορλεάνη.

«Κινήθηκαν γρήγορα, φτάσαμε σε συμφωνία και τώρα είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Επικρατούσε χαμός στο σπίτι είμασταν λίγο άνω κάτω. Ετοιμαζόμουν για τις διακοπές, αλλά όλα δούλεψαν τέλεια», είπε ο Κάζινς.

«Είναι σημαντικό, να παίζω με ένα ταλέντο σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή τον Κρις Μίντλετον, το να βρίσκομαι και πάλι στο παρκέ μαζί με τον Χόλιντεϊ με τον οποίο είχαμε πολύ καλή χημεία στην Νέα Ορλεάνη. Για εμένα είναι τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστώ», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι φαν του Πόρτις και της ιστορίας του λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζει, καταλαβαινόμαστε καλά μεταξύ μας. Ο κόουτς Μπούντενχολζερ ήταν ανοιχτός και ειλικρινής μαζί μου από την αρχή, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευγνώμων για την ευκαιρία».