Skip to main content

ΟΦΗ από τα παλιά, ανέβηκε στην τέταρτη θέση

Ο ΟΦΗ έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή παρουσία του και νικώντας τον Ιωνικό με 2-1 στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη στη Σούπερ Λίγκα και παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, ανεβάζοντας τον πήχη ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, με τον Φαν Ντάινεν αφύλαχτο στην καρδιά της άμυνας των Πειραιωτών να σουτάρει και ο Χουτεσιώτης να αποκρούει με τα πόδια.

Σουτ του Μπαλογιάννη στο 22΄ δεν βρήγκε στόχο για λίγο, αλλά στο 43΄ οι Κρήτες άνοιξαν το σκορα με ένα καταπληκτικό γκολ του Γκαγέγος, που την μπάλα να έρχεται έξω από την περιοχή και με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ισοφάρισε τρία λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου με ακόμη ένα υπέροχο γκολ του Άοσμαν, που είναι μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος.

Στο σημείο εκείνο, μετά από σέντρα και κακή απομάκρυνση του Γκαγέγος ο Σύρος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί με ένα εξαιρετικό αριστερό τεχνικό σουτ.

Με τον αγώνα να οδεύει προς την ισοπαλία, ο Τσιγκρίνσκι φάνηκε να πατάει τον Γιάννου στην περιοχή, στο 89ο λεπτό.

Από την υπόδειξη του VAR και το on field review του διαιτητή Περράκη καταλογίστηκε πέναλτι και ο παίκτης που το κέρδισε το εκτέλεσε εύστοχα, στέλνοντας την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στη ζώνη των πλέι οφ.