Skip to main content

«Χτύπησε» κι έφυγε νικητής ο Ιωνικός στο Περιστέρι

Ο Ιωνικός έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 2-0, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League, βυθίζοντας τον Ατρόμητο, που παρέμεινε στους 2 βαθμούς σε αντίθεση με τους Νικαιώτες που έφτασαν στους 7 με την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους.

Η πρώτη σημαντική φάση ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 18΄, με την κεφαλιά του Χατζηισαϊα, μετά το φάουλ του Καστεγιάνο, να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Ενάντια στη ροή του αγώνα και χωρίς να έχουν απειλήσει καθόλου μέχρι τότε, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με προβολή του Τουράμ από ασίστ του Άοσμαν, μετά το λάθος του Γκαλβάο που δεν μπόρεσε να απομακρύνει.

Τρία λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 0-2, αλλά το σουτ του Καμπράλ σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

Με μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το β΄ μέρος, όταν ο αμαρκάριστος Παπαδόπουλος εντελώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο 65΄ και σε μία από τις λιγοστές αντεπιθέσεις που είχε κάνει ως τότε ο Ιωνικός διπλασίασε, με τον Τουράμ να γίνεται δημιουργός και τον Άοσμαν να σκοράρει με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η τελευταία ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς ήταν για τον Ατρόμητο στο 69ο λεπτό, με τον Μπεντινέλι ν΄ αστοχεί απέναντι από τον Χουτεσιώτη, ενώ η μπάλα βρήκε και στο εξωτερικό μέρος της δοκού.