Η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ.
Το πέτυχε ο Απόστολος Χρήστου στα 200μ ύπτιο με χρόνο 1:53.20, βελτιώνοντας το 1:54.15 που είχε πετύχει στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2016 (11/12), στο Γουίντσορ του Καναδά.
Η επίδοση αυτή τον έφερε στην 20ή θέση των προκριματικών του αγωνίσματος και δεν του επέτρεψε την πρόκριση στους ημιτελικούς.
Η συνολική παρουσία της τριμελούς ελληνικής αποστολής κρίνεται θετική, με τρεις συμμετοχές σε ημιτελικούς (η Ντουντουνάκη 13η στα 100μ. πεταλούδα, ο Χρήστου 14ος σε 50μ. και 100μ. ύπτιο) και πέντε πανελλήνια ρεκόρ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












