Skip to main content

«Χρυσό» διπλό του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία με Ντιναμό Μινσκ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που ήθελε στη Λευκορωσία απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 82ο και 88ο λεπτό κι έφτασε την Γκινγκάμπ στη δεύτερη θέση του 11ου ομίλου.

Οι Γάλλοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από τη Φιορεντίνα (1-2) κι έμειναν στους επτά βαθμούς, με αποτέλεσμα η δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ να κριθεί  την έκτη και τελευταία αγωνιστική, όταν ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Γκινγκάμπ από την οποία είχε ηττηθεί 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο «Κλάους» κέρδισε την μπάλα από λάθος των αντίπαλων αμυντικών αλλά πλάσαρε πάνω στον Ιγκνατόβιτς. Μια κεφαλιά του Βίτορ στο 7΄ πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της Μινσκ, που «απάντησε» στην επιθετικότητα του αντιπάλου της με ένα δυνατό κι ελάχιστα άουτ σουτ του Στάσεβιτς στο 30΄, κι ενώ ο Κατσικάς είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 28΄.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά αιφνιδιάζοντας τους Θεσσαλονικείς και στο 50΄ ο Γλύκος αναγκάστηκε να πέσει στη δεξιά γωνία του για να αποκρούσει το σουτ του Αντάμοβιτς, ενώ στο 56΄ έκανε το ίδιο στις προσπάθειες των Σίμοβιτς και Τζα Τζετζέ.

Στο τελευταίο τέταρτο, όμως, ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να επιβάλει εκ νέου το παιχνίδι του φτάνοντας σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον μόνιμο σκόρερ του. Ο Αθανασιάδης «εκτέλεσε» για πρώτη φορά στο 82΄ εξ επαφής, στο γύρισμα του Περέιρα, ενώ διπλασίασε στο 88΄ με πλασέ «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.