Skip to main content

Σκίμπε: Για να τα καταφέρουμε πρέπει να ξεκινήσουμε από χαμηλά

Στη νέα αρχή που θέλει να κάνει ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και το στόχο της ανάκαμψης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εστίασε ο Μίχαελ Σκίμπε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού φιλικού με την Τουρκία.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία, ως προπονητής της Ελλάδας πλέον. Η Τουρκία θα βρεθεί στη Γαλλία και θα ήθελα να τη συγχαρώ γι΄ αυτό. Ήταν μία πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στους τέσσερις – πέντε τελευταίους αγώνες της» δήλωσε ο Σκίμπε.

«Αντιμετωπίζουμε με χαρά το γεγονός ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» συνέχισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

«Είμαι ο τέταρτος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από χαμηλά, όπως έκανε και η Τουρκία» τόνισε.