Skip to main content

Με νίκες συνέχισαν Γιουβέντους και Ίντερ

Η Γιουβέντους ξεπέρασε τον «σκόπελο» του Μπέργκαμο, αφού πρώτα κινδύνεψε με… ναυάγιο.

Η «βέκια σινιόρα» νίκησε 3-1 με ανατροπή την Αταλάντα στο «Gewiss Stadium», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από τον Ίντερ, που πέρασε εμφατικά από το Τορίνο.

Οι «μπεργκαμάσκι» προηγήθηκαν με τον Γκόσενς στο 56΄ και διατήρησαν το προβάδισμα έως το 74ο λεπτό, όταν το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι ισοφάρισε με τον Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός στράικερ ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 82΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις.

Οι «νερατζούρι» πέρασαν με 3-0 από το «Ολίμπικο» του Τορίνο απέναντι στην «γκρανάτα» και παραμένουν στο κατόπι της Γιουβέντους, με γκολ των Μαρτίνες (12΄), Ντε Φράι (32΄) και Λουκάκου (55΄). 

Ισόπαλο (1-1) έληξε το άλλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα εκείνο στο «Σαν Σίρο», ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» του Κάρλο Αντσελότι προηγήθηκαν με τον Λοσάνο στο 24΄, αλλά δεν κατάφεραν ούτε απόψε να φύγουν νικητές μετά το γκολ του Μποναβεντούρα (29΄) και, πλέον, βρίσκονται στο -15 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους κι εκτός της πρώτης εξάδας του καμπιονάτο.