Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 11:50 σήμερα το πρωί, στον Πύργο και σε άλλες περιοχές της Ηλείας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε εννέα χιλιόμετρα ανατολικά, νοτιοανατολικά του Πύργου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 26 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 10 χιλιόμετρα ανατολικά του Πύργου
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












