Skip to main content

Εκτροχιάστηκε βαγόνι αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βαγόνι της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 06:55 το τελευταίο βαγόνι της αμαξοστοιχίας 1572 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος βγήκε εκτός σιδηροτροχιάς, λίγο έξω από το σταθμό της Κυψέλης, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 25 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορείο.

Η σιδηροδρομική σύνδεση αποκαταστάθηκε στις 11:00 σήμερα το πρωί, ενώ διερευνώνται τα αίτια του συμβάντος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.