Skip to main content

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSi

Τη ζωή του έχασε ένα 42χρονος άνθρωπος- Σοβαρά τραυματίας 41χρονος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σίνδου – Χαλάστρας, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με ένα 42χρονο να χάνει τη ζωή του και ένα 41χρονο να τραυματίζεται σοβαρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 41χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 42χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ το δεύτερο άτομο υπέστη σοβαρά τραύματα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για νοσηλεία.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.