Skip to main content

Πέθανε ο πρόεδρος των σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Χρήστος Μαυρόπουλος, ένας εκ των ιδρυτών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας».

Ο Χρήστος Μαυρόπουλος ήταν πρόεδρος της «ΠΕΝΤΕ Α.Ε» και είχε διαδεχθεί στην θέση του προέδρου τον αείμνηστο Βασίλη Χειμωνίδη, πριν 10 χρόνια, ενώ τελευταία φορά επανεξελέγη πρόεδρος της εταιρείας στις 25 Ιουνίου.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 12 το μεσημερι στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, έναντι Β´ κοιμητηρίου Αθηνών και αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί τα χρήματα να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα καταστήματα «Γαλαξίας» θα παραμείνουν κλειστά την ώρα της κηδείας, από τις 12:00 εως τις 13.00.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.