Skip to main content

Ν.Δ.: Να μην μεταφέρει αλλού τις δικές της βαριές ευθύνες η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση έχει την πολύ μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή χαοτική κατάσταση, σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με φόντο την απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεών της έως την Πέμπτη, αναφορικά με το ζήτημα των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Η Ν.Δ. κάλεσε την κυβέρνηση «να μην προσπαθεί να μεταφέρει αλλού τις δικές της βαριές ευθύνες». 

«Είναι προφανές ότι κανείς δεν την πιστεύει, καθώς έχει απωλέσει κάθε στοιχειώδη αξιοπιστία στο διάλογό της με τους ίδιους τους εργαζόμενους», πρόσθεσε η Ν.Δ. 
Σημείωσε επίσης ότι έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση με τη δήλωση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη «για την ανάγκη να σταματήσουν άμεσα οι κινητοποιήσεις και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών που ταλαιπωρεί και επιβαρύνει τους πολίτες». 

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει «το σύνολο των προτάσεων της Νέας  Δημοκρατίας που οδηγούν στη λύση του προβλήματος».

Νωρίτερα, η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν λόγο για εντολή του κ. Μητσοτάκη στη ΔΑΚΕ, προκειμένου να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στην καθαριότητα.

naftemporiki.gr