Skip to main content

Πολυνομοσχέδιο: Κατάργηση της έκπτωσης φόρου και για ανώτατους δικαστές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την κατάργηση και για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς της ειδικής έκπτωσης φόρου που πρόκειται να καταργηθεί για τους βουλευτές, προβλέπουν, μεταξύ άλλων, νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το πολυνομοσχέδιο προβλέπει ήδη την κατάργηση της ειδικής έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές. Στις νομοτεχνικές βελτιώσεις σημειώνεται ότι λόγω της εξίσωσης της βουλευτικής αποζημίωσης προς τις αποδοχές των ανώτατων δικαστικών λειτουργών η κατάργηση της έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές θα ισχύσει και για τα εισοδήματα των δικαστικών λειτουργών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.