Skip to main content

Μεσσήνη: Κατέρρευσε τοίχος κατοικημένου σπιτιού λόγω βροχής – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Δείτε την φωτογραφία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ – EUROKINISSI

Αυτοψία για να να αξιολογηθεί η στατική κατάσταση του κτιρίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από θαύμα δεν έγινε κάποιο ατύχημα, όταν τοίχος κατοικημένης οικίας κατέρρευσε το απόγευμα της Παρασκευής στη γειτονιά της «Κρεμάλας» στη Μεσσήνη, εξαιτίας της έντονης και παρατεταμένης βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατάρρευση του τοίχου σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ευτυχώς, την ώρα του συμβάντος δεν βρίσκονταν εντός της οικίας οι ένοικοι, ενώ δεν υπήρχε και διέλευση πεζών από το σημείο, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα.

Πηγή: ΕΡΤ

 Αυτοψία

Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο Δήμος Μεσσήνης.

Η περιοχή αποκλείστηκε προληπτικά για λόγους ασφαλείας, ενώ έχει προγραμματιστεί για αύριο η απομάκρυνση των μπάζων και η αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να αξιολογηθεί η στατική κατάσταση του κτιρίου και να αποφασιστούν οι ενέργειες για την άρση της επικινδυνότητας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα που έχουν προκαλέσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή, με τις Αρχές να παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.