Skip to main content

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Εργασίες αποκατάστασης στη Θεσσαλία – Από τις 6μμ στην κυκλοφορία

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Επί ποδός συνεργεία μετά την αποχώρηση των αγροτών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επαναλειτουργεί σήμερα Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα, το μέχρι πρότινος αποκλεισμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου στη Νίκαι Λάρισας, μετά τη λήξη των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ήδη συνεργεία της διαχειρίστριας  εταιρείας εργάζονται για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, που παρέμεινε κλειστό από τις 30 Νοεμβρίου.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ/ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Δεν παραδίδουμε απλώς τον αυτοκινητόδρομο στην κυκλοφορία. Καθαρίζουμε, ελέγχουμε, αποκαθιστούμε κάθε φθορά και φροντίζουμε να είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί με ασφάλεια», αναφέρει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.