Skip to main content

Πλεύρης: Ανακλήθηκε το καθεστώς προστασίας Παλαιστίνιου που πανηγύριζε κατά τη σφαγή της Χαμάς – «Επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια»

«Δεν θα δεχθούμε κανέναν οπαδό της Χαμάς ή άτομο που παρανομεί να προστατεύεται»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η υπηρεσία ασύλου ανακάλεσε καθεστώς προστασίας Παλαιστίνιου που προκύπτει ότι συμμετείχε σε πανηγυρισμούς κατά τη σφαγή της Χαμάς και απο τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια», γνωστοποίησε την Τρίτη ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Θάνος Πλεύρης τονίζει πως «από τον Ιούλιο υπάρχει πάγια εντολή μου επανεξέτασης όλων των περιπτώσεων ασύλου με βάση νέα στοιχεία που συλλέγουμε και ειδικά όπου υπάρχουν τεκμήρια που δικαιολογούν την άρση όπως πχ συλλήψεις, παράνομες συμπεριφορές.

Το καθεστώς προστασίας δεν είναι μόνιμο και η επανεξέτασή του ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αναγκαία».

«Δεν θα δεχθούμε κανέναν οπαδό της Χαμάς ή άτομο που παρανομεί να προστατεύεται», ξεκαθαρίζει ο υπουργός.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.