Skip to main content

Λιχτενστάιν: Μυστήριο με τους θανάτους 4 μελών της ίδιας οικογένειας – Έρευνες από την αστυνομία

Νεκροί βρέθηκαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και τα παιδιά τους ηλικίας 41 και 45 ετών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες από το Λιχτενστάιν, μέλη της ίδιας οικογένειας, βρέθηκαν νεκροί αυτήν την εβδομάδα, με τος αστυνομικές αρχές να διενεργούν έρευνες για την ασυνήθιστη αυτή υπόθεση στο μικροσκοπικό πριγκιπάτο των Άλπεων.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το πτώμα ενός άνδρα ηλικίας 41 ετών βρέθηκε την Τετάρτη στην ελβετική πλευρά της όχθης του ποταμού Ρήνου, κοντά στη Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για έναν υψηλόβαθμο υπάλληλο του δήμου Τρίζεν, στα νότια της Βαντούζ, ο οποίος απολύθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω παρατυπιών στα λογιστικά βιβλία.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στη συνέχεια νεκρούς έναν άνδρα 73 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 45 ετών, σε ένα διαμέρισμα της Βαντούζ. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν οι γονείς και η αδελφή του δημοτικού υπαλλήλου.

Οι αρχές θα προχωρήσουν στη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.