Skip to main content

Χανιά: 22χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Το όχημα πετάχτηκε μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο στα Χανιά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης. Το δυστύχημα συνέβη στις 3 περίπου το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 3 στη λεωφόρο Καραμανλή στα Χανιά, κάτω από ασαφείς συνθήκες – δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η τροχαία, όπου ανέσυραν νεκρό τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου δεν υπέστη τραυματισμό.

Πάντως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που είχε σαν αποτέλεσμα το ένα όχημα να βρεθεί δεκάδες μέτρα πιο μακριά, ενώ συνεργείο φρόντισε για τον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα μέταλλα και τα εξαρτήματα των αυτοκινήτων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.