Skip to main content

Τραγωδία στη Βραυρώνα: Νεκρό στα σκουπίδια βρέθηκε το νεογνό

Η μητέρα η οποία νοσηλεύεται υπό κράτηση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, φέρεται ότι μίλησε στους γιατρούς του νοσοκομείου, με τον πατέρα  του νεογνού  να ομολογεί

Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε τελικά το νεκρό νεογνό στη Βραυρώνα μετά τις εξονυχιστικές έρευνες των Αστυνομικών Αρχών

Η μητέρα η οποία νοσηλεύεται υπό κράτηση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, φέρεται ότι μίλησε στους γιατρούς του νοσοκομείου με τον πατέρα του νεογνού  να ομολογεί. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν νεκρό.

Βίντεο

Εξάλλου, στην διάθεση των αρχών φέρεται να υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθές το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Τι αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

«Είδα το παιδάκι. Το κεφάλι συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε. Μέσα στα αίματα. Μέσα στα σκουπίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας, Πολιτικής Προστασίας και Ηλιοφωτισμού του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας στον ΣΚΑΙ.

Και προσθέτει: «Απ’ ό,τι λένε οι ειδικοί, τον πιάσανε οι κάμερες αυτόν που σκότωσε το παιδί. Το πετάξανε στον κάδο. Εμείς περνάγαμε εκείνη την ώρα για τη συλλογή των απορριμάτων, όπως κάνουμε κάθε φορά. Μας ειδοποίησε η αστυνομία να μην πετάξουμε τίποτα».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι «στην αρχή μας είπαν ότι ψάχνανε τιμαλφή, και μετά μάθαμε ότι επρόκειτο για ένα παιδάκι. Στη σακούλα το βρήκαμε, τυλιγμένο μαζί με χόρτα».