Skip to main content

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απολογούνται οι υπόλοιποι 3 κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

τι υποστηρίζει ο - κριθείς ως προφυλακιστέος - μάνατζερ γνωστού τράπερ

Στους τρεις ανακριτές απολογούνται από το πρωί της Κυριακής οι 32 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Λυγγερίδη, εγκληματική οργάνωση και άλλες αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν απολογηθεί 5 κατηγορούμενοι, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στη δεύτερη ομάδα των κατηγορουμένων είναι και οι τρεις από τους πέντε που κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αρχιφύλακα.

Χθες αργά το βράδυ, μετά την απολογία τους, προφυλακίστηκαν οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού, μεταξύ των οποίων και ο μάνατζερ γνωστού τράπερ.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο μάνατζερ τράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, λέγοντας ότι την ώρα των επεισοδίων δεν βρισκόταν στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά σε  ταχυφαγείο και πως τότε κατά την προσαγωγή του είχε ζητήσει το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, που  αποδείκνυε τη βασιμότητα των ισχυρισμών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι του προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Έκτοτε, όπως υποστηρίζει, στοχοποιήθηκε από τις αρχές, επειδή δεν θέλησε να καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία για πρόσωπα και γεγονότα που δεν γνωρίζει και επειδή κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή με τις αρχές για οπαδικά θέματα.

Τέλος, φέρεται να λέει ότι έχει στοχοποιηθεί και από οπαδούς της ίδιας ομάδας, καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία διαγκωνίζονται για το ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

naftemporiki.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή και ο δεύτερος κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης