Skip to main content

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Τελευταίο αντίο» στην 28χρονη Κυριακή – Σπαρακτικές σκηνές

(ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS)

Κηδεύεται η 28χρονη Κυριακή που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Ο τραγικός επίλογος της στυγερής γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, έπεσε με την εξόδιο ακολουθία της 28χρονης Κυριακής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Το λευκό φέρετρο με τη σορό της οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της για να απευθύνουν το «τελευταίο αντίο». Βυθισμένοι στη θλίψη, με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λευκά λουλούδια, αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη κοπέλα. Τραγική φιγούρα η μητέρα της Κυριακής, που υποβασταζόμενη και με σπαρακτικές φωνές συνοδεύει την κόρη της στην τελευταία της κατοικία.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS)

Την ίδια ώρα, η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τα ντοκουμέντα και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος, ενώ πολίτες αφήνουν λίγα λουλούδια έξω από το Αστυνομικό Τμήμα όπου έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.

Άγιοι Ανάργυροι: Η «αλυσίδα» των μοιραίων παραλείψεων πίσω από τη στυγερή γυναικοκτονία

Ενώπιον της ανακρίτριας ο 39χρονος δράστης

Στο μεταξύ, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήχθη στις 13.30 ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε στην 25η ανακριτρια για να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχη- οπλοχρησία κατοχη ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: «Ξηλώθηκαν» ο διοικητής του ΑΤ και ακόμη 5 αστυνομικοί

Μ. Χρυσοχοΐδης: Είμαι συντετριμμένος – Θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε «συντετριμμένος» για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής και διαβεβαίωσε πως διενεργείται έρευνα ώστε να «αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια» χωρίς «να αποκρυφθεί τίποτε».

«Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Εξέφρασε παράλληλα τα συλλυπητήριά του στους οικείους της 28χρονης και υπογράμμισε πως θα υπάρξει ο αναγκαίος απολογισμός για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα. «Απευθύνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές και η ίδια διεξάγει έρευνες με το υλικό, χωρίς να αποκρυφθεί τίποτα. Θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας. Θα υπάρξει ο απολογισμός που πρέπει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα» δήλωσε.

naftemporiki.gr