Skip to main content

Παλαιοχριστιανοί: Η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο του πατέρα στο Παίδων

INTIME

Πήγε να δει τον 15χρονο γιο του - ξεκίνησαν οι διαδικασίες απόλυσής του

Απαγόρευσε η αστυνομία την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, του 45χρονου πατέρας της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Ο 45χρονος ήθελε να δει τον 15χρονο γιο του ο οποίος βρισκόταν μαζί του στην Κορινθία όταν συνελήφθη.

Ο άνδρας λέει ότι το παιδί του είναι υγιές και βρίσκεται ανάμεσα σε ασθενείς. Την εντολή να μεταφερθεί ο 15χρονος στο Παίδων, έδωσε  εισαγγελέας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους από την ημέρα που συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι  νωρίτερα σήμερα αφέθηκε ελευθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 4 Μαρτίου. Κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA  που αρνείται να δώσει, από την αστυνομία λένε ότι αν τελικά επιμείνει  θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα, ο οποίος  μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Προς απόλυση

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόλυσή του, καθώς παρέληξε ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο.

Ο 45χρονος  σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι τον είχαν βάλει στο γραφείο κίνησης της υπηρεσίας καθαριότητας και έφτιαχνε τις καταστάσεις που αφορούσαν τα καύσιμα, για να καταλήξει «Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω. Χάρη τους κάνω».  

«Αν ζούσα στη Γερμανία, με έξι παιδιά, ως μειονότητα, ανάπηρος, θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Στην Ελλάδα με 1.000 ευρώ καλούμαι να ταΐσω 8 στόματα»  είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να …μεταναστεύσει.

Παλαιοχριστιανοί: Με τάμπλετ, social και μισθό τηλεργασίας «αισθάνονται Άμις στην τοποθεσία Κορινθία»